Skip to main content

even van de kook

By 20 januari 2016Mijn fietsblog

Alle zogenaamde ‘prikkels’ – impulsen noem ik ze liever –  veroorzaken dermate veel gedachten dat ik soms door de bomen het bos even niet meer zie. Het zelf niet, of moeilijk kunnen plannen en het moeite hebben om initiatieven te nemen zorgen voor onbeheersbare gedachten die bij tijd en wijle zorgen voor slapeloosheid. Hulp vragen voor wat dan ook kost mij zoveel moeite. Heeft te maken met mijn gevoel van eigenwaarde. Gelukkig en dankbaar daarvoor, heb ik hier in de thuissituatie sinds een jaar ondersteuning voor. Voor alles daarnaast ben ik mijn eigen therapeut geworden. Onbetaalbaar en altijd aanwezig. Voor de komende dagen heb ik besloten even een pas op de plaats te maken. Ook dat is voorbereiding weet ik. Even terugkijken op de tot nu gelopen route en piketjes slaan op het vervolg. Naar de dag van 1juli. Voor nu, een fijne dag en tot gauw.

© J.G.Boomsma