Skip to main content

In het nieuw(s)

By 14 mei 2016Mijn fietsblog

Na mijn foto van gisteren stond de telefoon hier niet stil. Huisarts, fysiotherapeut en mijn diëtiste, familie en bekenden, allemaal spraken ze hun bezorgdheid uit over mijn trainingsopbouw. Zelfs de wolven zien mij als een fietsend lightproduct en keren terug naar meer voedingsrijke oorden. Reden voor mij u in plaats van die fietsende naaktslak een wat meer gekuiste versie aan te bieden. Een tweetal Assense bedrijven heeft meegeholpen mij voor de tocht in het nieuw te steken.

Fietsen en Koffie

Fietsen en Koffie

Twee Assense bedrijven hebben zich bereid verklaard mij in het nieuwe te steken, ‘Fietsen en Koffie’ en ‘Roma Opticiens’.

Roma Opticiens

Roma Opticiens

Bij het vandaag niet meer voor te stellen temperatuurtje, van 26 graden vond gistermiddag het fotomoment plaats in en oerdrentse omgeving.

©J.G.Boomsma