Skip to main content

nog 5 dagen

By 26 juni 2016Mijn fietsblog

Op deze laatste zondagochtend voor mijn vertrek passeert alles nog eens de revue  wat met de voorbereidingen te maken had rondom mijn fietstocht. Naar boven halen wat me in deze periode het meest is bijgebleven is niet zo moeilijk. Dat zijn de mensen die, sommigen voorheen onbekend voor mij, mij hebben geholpen. Mij met raad en daad van advies hebben gediend. Bijzonder. Ook het, na soms tientallen jaren, weerzien van bekenden uit een ver verleden. Digitaal weliswaar maar desondanks niet minder waardevol. Zitten er in de reis zelf aspecten die van doen hebben met zaken uit het verleden, evenzo frappant waren de gezichten uit dat verleden. De verhalen, die gebeurtenissen weer liet herleven in mijn kop. Dat heeft zo moeten zijn. Ik wil bij deze iedereen bedanken die mij op wat voor manier dan ook terzijde heeft gestaan bij al de voorbereidingen. Voor vandaag, een fijne dag allen.

© J.G. Boomsma